Ви є тут

Туризм

Планування і організація туристичного бізнесу


Нєвєнченко, А. І. Планування і організація туристичного бізнесу : метод. вказ. для самостійного вивчення / А. І. Нєвєнченко. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2017. - 26 с.

Методичні вказівки для самостійного вивчення розроблено відповідно до робочої програми дисципліни “Планування і організація туристичного бізнесу”. Призначено для бакалаврів, що навчаються за напрямом підготовки 6.140103 “Туризм”.

Проектування і дизайн готельних комплексів


Нєвєнченко, А. І. Проектування і дизайн готельних комплексів : метод. вказ. для курсового проектування / А. І. Нєвєнченко. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2017. - 10 с.

Методичні вказівки для курсового проектування розроблено відповідно до робочої програми дисципліни “Проектування і дизайн готельних комплексів”. Призначено для бакалаврів, що навчаються за напрямом підготовки 6.140103 “Туризм”.

Інфраструктура туризму


Нєвєнченко, А. І. Інфраструктура туризму : практикум / А. І. Нєвєнченко, С. В. Качала. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2016. - 20 с.

Практикум містить основні положення з вивчення дисципліни „Інфраструктура туризму». Практикум розроблений відповідно до робочої програми дисципліни. Призначено для студентів очної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» спеціальності 242 - Туризм.

Інноваційні технології в туризмі


Побігун, О. В. Інноваційні технології в туризмі : метод. вказ. для виконання лабораторних робіт / О. В. Побігун. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2017. - 44 с.

Методичні вказівки висвітлюють основні питання з виконання лабораторних робіт з „Інноваційних технологій в туризмі”. Розроблено відповідно до робочої програми дисципліни. Призначено для підготовки магістрів за спеціальністю 242 - „Туризм”. Може бути використано студентами денної та заочної форм навчання.

Інноваційні технології в туризмі


Побігун, О. В. Інноваційні технології в туризмі : метод. вказ. для самостійного вивчення дисципліни / О. В. Побігун. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2017. - 21 с.

Методичні вказівки висвітлюють основні питання з вивчення дисципліни „ Інноваційні технології в туризмі ”. Розроблено відповідно до робочої програми дисципліни. Призначено для підготовки магістрів за спеціальністю 242 - „Туризм”. Може бути використано студентами денної та заочної форм навчання.

Організація готельного господарства


Зоріна, Г. П. Організація готельного господарства : лабораторний практикум / Г. П. Зоріна. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2017. - 55 с.

Лабораторний практикум містить основні теоретичні положення та порядок виконання лабораторних робіт з дисципліни «Організація готельного господарства». Розроблений відповідно до робочої програми дисципліни. Призначений для підготовки бакалаврів за спеціальністю 242 - «Туризм». Може бути використаний студентами очної та заочної форм навчання.

Сторінки

IFNTUNG 2014. All rights reserved